Speciaal aanbod voor Metaalunie

Doe mee en zet die stap vooruit

Met plezier hebben we in Asten onze presentatie gegeven over ‘Kansen in een veranderende wereld.’ Voor ruim honderd leden van de Metaalunie. Over hoe je sales aanpakt in deze tijd waarin ontwikkelingen zich steeds sneller opstapelen. Hoe je de kansen verzilvert en bedreigingen pareert.

Als follow up bieden we – eenmalig – drie kosteloze strategiesessies aan voor bedrijven van de Metaalunie. Hoe selecteren we deze drie deelnemers? Simpel: stuur ons een mailtje met antwoord op de volgende vragen:

  1. Wat is je middellange termijn doel?
  2. Wat is het belangrijkste struikelblok om daar te komen?
  3. Wat heb je tot nu toe geprobeerd?

Al uw informatie zullen we natuurlijk strikt vertrouwelijk behandelen en valt vanzelfsprekend onder ons bedrijfsgeheim.

Wie voor nu vragen heeft, kan met ons contact opnemen.
Ruud Linssen, ruud@burobliss.com
Maarten Stoffels maarten@burobliss.com

Strategie a la Buro Bliss

De strategiesessies van Buro Bliss zijn voor deelnemers bijzondere ervaringen. Wij werpen nieuw licht op hun bedrijf. Een verhelderend licht vaak ook op een specifiek vraagstuk, waar andere wegen in beeld komen. Realistisch en hands on. Geen standaardoplossingen maar ideeën waar een bedrijf echt mee aan de slag kan.

De sessies (normale kosten € 900 excl. btw) worden door ons voorbereid via onderzoek van concurrenten en een Skype-gesprek met de deelnemer over diens behoefte. Tijdens de sessie zijn twee of drie van onze specialisten een diepgaand gesprek van drie uur aan. Na afloop volgt een rapportage van zo’n drie A4’s met onze adviezen.