Sales & Marketing

Sales en marketing zijn uw levensaders. Ze halen omzet uit de bijzondere kracht van uw bedrijf. Op welk niveau staat uw sales en marketing? Bekijk het samen met Buro Bliss. Kosteloos. Wij hebben vier niveaus vastgesteld.

Buro Bliss verbindt sales en (online) marketing voor bedrijven. Een totaalaanpak. Onze specialisten helpen klanten om alles zo optimaal mogelijk in te richten. Stap voor stap coacht Buro Bliss uw bedrijf naar een hoger niveau en naar betere resultaten. Dat gebeurt met diverse trainingen en coaching. Niet volgens een gouden formule want die bestaat niet. Elk traject wordt ingericht op de wijze die past bij uw bedrijf, naar gelang uw budget ook.
Wat heeft u nu al op orde van uw sales en marketing? Doorloop onze checklist.

Niveau 1: Basic

Het is van belang dat er wordt gezocht naar suspects en prospects. Leads moeten worden gegenereerd en de gesprekken moeten worden opgevolgd om het proces op gang te brengen en te houden. De suspects en prospects worden met alle contactgegevens overzichtelijk in een schema gezet.

Vervolgens is het van belang dat de boodschap die men wil uitdragen scherp wordt gesteld. Wat zijn de onderscheidende waarden van het bedrijf wat betreft service, prijs, flexibiliteit, en meer? Kortom, wat zijn de Unique Selling Points (USP’s) van het bedrijf? Wat maakt het bedrijf nu echt anders, uniek? Zorg ervoor dat alle medewerkers de boodschap op dezelfde manier interpreteren en uitdragen.

Voor een grotere kans op betere verkoop, kun je bijvoorbeeld een pdf presentatie of een papieren folder gebruiken ter ondersteuning. Optimaal is dat het onderscheidend vermogen is uitgewerkt in een factsheet, mooi grafisch vormgegeven.

Waar staat u met uw sales en marketing? Hiernaast volgen de eerste vragen bij niveau 1.

Niveau 2: Basic pro

Niveau 3: Advanced

Niveau 4: Superior

De eerste vragen

Check nu op welk niveau uw sales en marketing staat. Beantwoord – om te beginnen – onderstaande vragen.

[contact-form-7 id=”754″ title=”Formulier S&M”]