Wat doen wij?

Over strategie met inhoud gesproken

 

Ben je een beetje anders, kom er dan meteen voor uit.

Daarom:

Buro Bliss gelooft dat succes in communicatie en marketing allereerst volgt uit organisatie en mensen. Middelen komen op de tweede plaats.

Wij helpen te verbeteren wat jullie nu al doen, met de huidige middelen. Door advies, coaching en training breiden we de basis van resultaten uit. Zo investeren jullie tegelijk in de eigen organisatie.

Extra middelen kunnen het succes verder aanjagen; denk aan websites, advertenties, social media, SEO, PR en video. We stimuleren jullie zoveel mogelijk zelf te doen, onder onze begeleiding. Waar dat wijs is, nemen wij het over.

Een krachtige tweetrapsraket, die nog meer vaart krijgt door de inhoud scherp te stellen: wat willen jullie bereiken – voor doelgroepen? En op welke manier? Hoe kan dat meer brandstof geven aan de communicatie- en marketingstrategie?

Deze en andere cruciale vragen, daarover denken we graag met u mee in de strategiesessies van Buro Bliss.

Tijdens zo’n sessie komt een selectie van ons team bij elkaar. Om samen met u mee te denken over hoe je meer resultaten kunt bereiken. Het antwoord zal zelden tot nooit zijn – een nieuwe folder. Verwacht van ons dat we u echt verder brengen op de weg naar succes.

Een strategiesessie bieden we aan tegen kostprijs: zaalhuur en consumpties. Het zijn altijd bijzondere bijeenkomsten, vol van wederzijdse inspiratie.

Voor jullie zetten wij graag zo’n sessie op als wij:

  1. het gevoel hebben dat het jullie ernst is.
  2. inschatten dat onze toegevoegde waarde groot kan zijn.

We hopen jullie snel te ontmoeten. Neem gerust contact op met Ruud Linssen voor meer informatie: tel. 06 53710152